top of page

Lei deg en minigraver og få jobben gjort!

En minigraver er absolutt å anbefale om du har en tung jobb foran deg. Denne maskinen vil spare deg for mye tid samtidig som du slipper å bekymre deg for låsning i rygg og knær. Med en minigraver får du utført tunge arbeidsoppgaver i løpet av kort tid.


Viste du at du IKKE trenger maskinførerbevis når du skal bruke en minigraver?


minigraver


Hvilke oppgaver kan en minigraver utføre?

Dette er en allsidig maskin som passer til en rekke ulike oppgaver, enten det hjemme i hagen eller på hytta.

  • Grave/planere ut til innkjørsler

  • Grave ut til nye fundamenter

  • Grave ut og fjerne tunge stein

  • Fjerne stubber

  • Grave ned stolper

  • Grave/planere ut jord

  • Bryte opp og fjerne fundament

  • Lage ny drenering

  • Transportere/løfte på plass tunge stein

Skal du i gang med en ny terrasse? Da kan en minigraver brukes om du ikke ønsker å bruke flere dager på å utføre tunge og krevende oppgaver før du skal sette i gang med oppsettet av terrassen.


Det er morsomt å få jobben gjort med en minigraver!

Ja, jeg kan bekrefte at det er morsomt å buke en minigraver som et arbeidsverktøy. Om du aldri har kjørt en minigraver vil det i starten være en uvant opplevelse. Men øving gjør mester og du vil få en innføring av våre dyktige medarbeidere om du ønsker det? En minigraver har ikke ratt og styres frem og tilbake med to spaker, samt at armen kan beveges i flere akser. Dermed må du nok prøve deg litt frem om det første gang. Tilbakemeldingen vi får fra nybegynnere er at de i løpet av en time eller to har fått kontroll maskinen og dermed kan utføre jobben de skal gjøre. Men som med alle andre type jobber, så kan ulykker skje. Derfor er det viktig at du har riktig maskin til jobben og du at vet hvilke begrensninger den har. Vi setter derfor bare pris på at du spør en ekstra gang for å være sikker.


Fordeler med å leie fremfor å eie en minigraver

Å kjøpe en graver er kostbart, samtidig som den vanlige mannen i gata som regel ikke har behov for å ha en minigraver stående i garasjen. Derfor er det en rimelig og god investering å leie en minigraver når du trenger en hjelpende hånd til et tungt prosjekt.


Vi er fleksibel og du kan leie en graver etter behov, pris og tidsaspekt blir vi enige om på forhånd. Ønsker du at vi leverer graveren hjemme hos deg så kan vi det. Vi har også et stort antall andre maskiner og verktøy du kan leie ved behov.


Vi mener at god kvalitet og lave priser passer sammen! Ta kontakt om du har noen spørsmål rundt hvilken minigraver vi anbefaler til ditt prosjekt.
Comments


bottom of page