top of page

Lei en minigraver sammen med en tipphenger

Lei en liten minigraver sammen med en tipphenger til dine prosjekter. Med denne kombinasjonen kan du grave og kjøre vekk overskuddsmasse fra tomten din og tilføre ny masse hvis det trengs. Har du tilgang til en plass å tippe overskuddsmasse eller tilgang til jord, grus eller annen masse du vil tilføre, vil du med en minigraver og tipphenger være meget effektiv i prosjektet ditt. 


tipphenger med minigraver, gravemaskin, tilhenger


Få utført jobben på en enkel og effektiv måte

Skal du kanskje grave for å få større plass til parkering, men ikke noen plass å gjøre av alt sammen? Da kan en tipphenger være gull verdt så du kjørt overskuddsmassen vekk og tippet det en bedre egnet plass. Eller kanskje du må hente jord til ny plen, grus eller annet til et prosjekt? Tipphengeren kan lastes med 1,7 tonn av det du trenger av masse. Med 55 graders tipp vinkel, tippes alt ut av hengeren så du slipper å grave ut av hengeren. Og med minigraver til å planere ut, sparer du både tid og vond rygg. Gøy er det også


Trenger jeg sertifikat for å kjøre gravemaskin og henger?

Gavermaskinen er en Taceuchi og veier kun 1,1 tonn, og denne maskinen kan kjøres uten maskinførerbevis. Det kreves derimot BE (tilhenger lappen) for å frakte dett langs veien. Totalvekt på hengeren er 2,7 tonn.


Ønsker du å leie en tipphenger med en minigraver?

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi hjelper deg gjerne. Hos oss får du maskiner av høy kvalitet til lave priser.



bottom of page