top of page

Utleie av lift og maskiner

Vi er distriktets største utleiefirma som i samarbeid med andre har alt det du trenger enten du skal opp i høyden, ned i dybden, om du skal bygge hotell eller lekestue, rufse opp i hagen eller felle trær. Vi har en rekke ulike lifter og maskiner, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi leverer maskiner til Sannidal, Kragerø, Kroken, Drangedal, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad, Bamble, Porsgrunn og Skien. Ønsker du maskinen levert til et annet? Send oss bare en forespørsel.

Du kan leie maskiner fra oss per time, per dag, eller avtale langtidsleie.  Våre maskiner kan leies med eller uten fører.

Genie GS-3384 RT - lift.jpg

Vi har alle typer lift, enten du har en husvegg som skal males eller et skilt som skal monteres i høyden så har vi en lift som passer. Du kan leie en lift fra oss per time, per dag, eller avtale langtidsleie. Finn ut mer.

Flishugger.jpg

Hos oss kan du leie alt fra flishugger, snøfreser, strømaggregat, vedkløyver, Hekksaks/trimmer, ryddesag, hoppetusse og andre verktøy du finner på et verksted. I andre ord så har vi det meste du trenger til oppgavene som skal løses. Finn ut mer.

Hitachi Zaxis 27-minigraver.jpg

Har du behov for en minigraver? Vi har maskiner som er enkle å transportere, bruke og som har nok kraft til å løse de fleste oppdrag. Vi leier ut til både private og bedrifter. Finn ut mer.

kompressor-Atlas Copco XAS 97.jpg

Vi har boreutstyr til små og store prosjekter. Maskiner og verktøy leies ut til både bedrifter og til privatpersoner. Finn ut mer.

Stillas - LEIE.jpg

Våre tilhengerstillas står klare til å transporteres dit du trenger det. Enkelt å frakte og enkelt å montere. Stillaset er på hele 132m2 og passer til de fleste oppdrag.  Har du behov for større stillas kan vi ordne det. Finn ut mer.

 Maskinfrakt tilhenger.jpg

Skal du frakte en maskin eller en bil? Vi har hengere til utleie. Våre tilhengere kommer både med og uten tipp. Finn ut mer.

Gjennom partnere har vi også tilgang til ● Større mengder stillas. ● Andre lifter som kreves til spesielle operasjoner. ● Dumpere ● Hjullaster ● Hoppetusser.

Vi tilbyr også utleie av bil om du har behov for det.

bottom of page