top of page

ØNSKER DU SERVICE PÅ EN HENGER

Lift og Maskinutleie tilbyr også service på hengere. Vi har bred erfaring på området og er forhandler av BK Hengeren. Dette er kvaliteteshengere til fornuftige priser. Vi tilbyr flere ulike modeller innen tilhengere og utstyr.

Med rundt 120 ulike modeller av har vi noe for enhver smak. Dette gjør at vi kan tilby en henger som passer ditt behov og budsjett.

Tilhengerservice

Vi utfører vedlikehold og service på alle typer tilhengere. Eu-kontroll er foreløpig ikke pålagt for tilhengere i Norge, men det betyr ikke at vedlikeholdet bør neglisjeres. Det er fortsatt av stor betydning å sørge for at kuletilkoblingen, bremsene, lyset og andre bevegelige deler fungerer som de skal. Riktig vedlikehold er essensielt for å sikre optimal ytelse og levetid for tilhengeren din.

 

Ved å regelmessig sjekke og vedlikeholde disse komponentene, kan du forlenge levetiden til tilhengeren og unngå potensielle problemer. Selv om det ikke er pålagt en formell Eu-kontroll, er det et ansvar som eier å sørge for at tilhengeren er i sikker og god stand.

 

I tillegg til vedlikeholdstjenester tilbyr vi et bredt utvalg av reservedeler og ekstrautstyr for BK Hengere. Disse delene er enten tilgjengelige på lager eller kan skaffes direkte fra produsenten. Dette gjør det enklere for deg å utføre nødvendige reparasjoner eller oppgraderinger for å møte dine spesifikke behov.

 

Vårt sortiment av nye BK hengere er omfattende, og vi kan tilby modeller i ulike størrelser som passer til forskjellige bruksområder. Enten du trenger en tilhenger for transport av materialer, utstyr eller andre formål, har vi et bredt utvalg for å imøtekomme dine krav. Ta kontakt med oss for å utforske alternativene og finne den ideelle tilhengeren for dine behov.

 Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

bottom of page