top of page

SALG AV TIPPHENGERE

Vi er forhandler av BK Hengeren, dette er kvaliteteshengere til fornuftige priser. Vi tilbyr flere ulike modeller innen tipphengere.

 

Innovative og kvalitetsbevisste treveis tipphengere skreddersydd for entreprenører og næringslivet. Disse hengerne er utstyrt med kraftig elektrisk tippfunksjon, som gir en effektiv og pålitelig løsning for en rekke bruksområder. Med tilleggsegenskaper som forluke, sidekarmer, strøluke, stålskjermer og stålkarmer, er disse hengerne designet for å møte kravene til en variert og krevende arbeidsdag.

 

Nødventilpumpe legger til ekstra sikkerhet, og de bøyelige markeringslysene gir fleksibilitet og holdbarhet. Sterk drag, lyspanel og tilgjengeligheten av trådløs fjernkontroll gjør disse hengerne brukervennlige og allsidige. Med baklyktbeskyttere blir også varige komponenter ivaretatt, og hengerne blir rustet for utfordrende arbeidsmiljøer. Dette gjør dem til en pålitelig partner for de som søker effektivitet og holdbarhet i sitt daglige arbeid.

Med et stort utvalg ulike modeller av har vi noe for enhver smak. Dette gjør at vi kan tilby en tipphenger som passer ditt behov og budsjett.

Vi har en rekke hengere klare for levering, ellers har vi normalt sett rask leveringstid på modeller vi ikke har på lager. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

tipphenger.jpg

Tipphengere av topp kvalitet

 

Under finner du et knippe utvalgte tipphengere vi tilbyr. Ønsker du å komme innom for en hengerprat er det bare å ta kontakt.

Stillas-ogTreveistipphengere_PHN2732TT_2579.png

PHN 2732TT

Totalvekt: 2700

Nyttelast: 1776

Kassemål: 320 x 165 x 40 

Stillas-ogTreveistipphengere_PHN3532TT_2591.png

PHN 3532TT

Totalvekt: 3500

Nyttelast: 2435

Kassemål: 320 x 165 x 40

bottom of page