top of page

UTLEIE AV STILLAS

Ønsker du å leie et stillas? Da har vi det du trenger. Vi har tilhengerstillas som er enkelt å frakte og enkelt å montere. Stillaset er på hele 132m2 og passer til de fleste oppdrag. Stillaset er av merket Jamax som er er av høy kvalitet. Tillatt totalvekt på henger er 1400kg og hele stillaset på 132m2 får plass på tilhengeren. Om du fordeler stillaset på ca 7 meter arbeidshøyde får du ca 26 meter arbeidslengde.

 

 Ønsker du å leie stillas? Ring oss på telefon 922 34 740 eller send oss en e-post.

Vi leverer stillas til Sannidal, Kragerø, Kroken, Drangedal, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad, Bamble, Porsgrunn og Skien.

 

Ønsker du stillaset levert til et annet sted? Send oss bare en forespørsel.

Stillas - LEIE.jpg

Fordeler med stillas

Det finnes mange fordeler med å leie et stillas når du skal gå igang med et prosjekt i høyden.

  1. Sikkerhet er alfa og omega når du jobber i høyden: Stillaset gir en stabil og trygg arbeidsplattform som reduserer risikoen for fallulykker og andre ulykker som kan oppstå når du jobber i høyden.

  2. Enkel tilgang til høyder: Stillaset gir tilgang til ulike høyder, og det kan tilpasses for ulike prosjekter og behov, fra lavtliggende konstruksjoner til høye bygninger.

  3. Stabili konstruksjon: Stillaset er konstruert for å være solid og stabilt, og det gir bedre støtte og balanse enn f.eks stiger. Dette gir deg muligheten til å utføre oppgavene mer presist og mer effektivt.

  4. Plattform for verktøy og materialer: Stillaset gir en plattform der du kan lagre verktøy, utstyr og materialer innen rekkevidde, noe som øker produktiviteten og reduserer nedetid. Det er også en fordel at man kan jobbe flere personer samtidig, noe som øker effektiviteten.

  5. Et stillas er fleksibel: Stillaset kan tilpasses arbeidsområdets form og størrelse. Du kan også legge til ekstrautstyr som trapper, rekkverk og plattformer etter behov.

  6. Langvarige prosjekter: Stillas egner seg svært godt for langsiktige prosjekter der du trenger en pålitelig arbeidsplattform.

  7. Kostnadseffektivitet: Leie av stillas kan ofte være en mer kostnadseffektiv løsning enn å kjøpe ditt eget stillas, spesielt for mindre prosjekter.

 Ønsker du å leie stillas? Ring oss på telefon 922 34 740 eller send oss en e-post.

bottom of page