top of page

Salg av hengere

Vi er forhandler av BK Hengeren, dette er kvaliteteshengere til fornuftige priser. Vi tilbyr en rekke modeller innenfor varehengere, spesialhengere, varselvogner, biltransportere, maskinhengere, stillashengere, skaphengere, båt- og vannscooterhengere, opplagshengere, ATV-hengere, pulker, kjelker og løypeutstyr.

Med over 120 modeller tilgjengelige, er det et bredt spekter av løsninger som kan imøtekomme kravene til ulike kunder og bruksområder, og som gir et omfattende utvalg innenfor hengersegmentet.

Vi har en rekke hengere klare for levering, ellers har vi normalt sett rask leveringstid på modeller vi ikke har på lager. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Varehengere-tilhenger.jpeg

Enten du trenger en liten enkel henger eller en stor varehenger på over 3 meter s så har vi det du trenger. Med mer enn 50 ulike varehengere/tilhengere dekker vi de fleste behovene. Finn ut mer.

Båthengere.jpg

Vi har båthengere og opplagshengere som passer båter i størrelsen 12 til 26 fot. Vi hjelper deg med å finne en henger som passer best til ditt behov. Finn ut mer.

tipphenger.png

BK Hengeren har et bredt utvalg tipphengere. Vi tilbyr både henger med vanlig tipp og treveis tipphenger som passer utmerket for entreprenøren og næringslivet. Finn ut mer.

Maskinhengere_PL3538B_1912.png

Henger med solid oppkjøringsrampe og støttebein. Passer for deg som skal frakte maskiner fra A til B. Finn ut mer.

Tilleggsutstyr.jpg

Med over 120 modeller tilgjengelige kan vi tilby så og si alt innen hengere. Ta kontakt så hjelper vi deg. Finn ut mer.

service.jpg

Vi utfører vedlikehold og service på alle typer tilhengere. Finn ut mer.

tilhenger-bk-henger.jpg
bottom of page