top of page

Stillashenger - genial løsning for små og store prosjekter

En stillashenger er løsningen for deg som har behov for et stillas og som ønsker en enkel og praktisk løsning for å transportering.
Jamax er en av de ledene aktørene på markedet og produserer stillas av høy kvalitet, dette er en av grunnen til av vi tilbyr utleie av en slik løsning. Stillaset er på hele 132m2 og dekker det fleste behov. Enten du skal male et hus eller det er kledningen på en vegg som skal skiftes så er dette stillaset for deg.


Om du vet du at de ikke skal bruke alt stillaset på hengeren, så kan vi ta av litt av stillaset så hengeren blir lenda lettere å ta med seg.


Det er enkelt å pakke sammen og alle delene har sin faste plass. På hengeren finner du integrerte utstyrskasser hvor føtter, fester og klemmer plasseres. Dette gjør det enkelt å sette opp og demontere stillaset.


Kan du trekke en stillashenger?

Har du førerkort klasse B kan du i utgangspunktet trekke en stillashenger som vi leier ut. Men du må sjekke at bilen du skal bruke er i rett vektklasse med tanke på hva den kan trekke. På nettsidene til Staten Vegvesen kan du sjekke om din bil kan trekke en stillashenger. Sjekk tilhengerkalkulatoren her.


Sjekk ut den geniale løsningen, stillashenger fra Jamax. Se Video.


Fakta om stillashengeren:

  • Tillatt totalvekt tilhenger: 1400 kg

  • Vekt: 1280 kg

  • Egenvekt tilhenger: 317 kg

  • Nyttelast tilhenger: 1083 kg

  • Med brems og kraftig nesehjul, 60 cm

  • Stillaset er på hele 132m2

  • Les mer om tilhengerpakker med Jamax Fasadestillas her.

Tilbakemeldinger vi får fra kundene våre

De som leier av oss er stort sett veldig fornøyde med denne løsningen og vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Vi har både privatpersoner og bedrifter som kunder. Denne løsningen treffer veldig bra hos kundene våre da det er enkelt å frakte et stort stillas og det går fort å pakke opp og ned stillaset.


Når du henter eller får levert stillashengeren har vi gått over og sjekket at ingen ting mangler. Ønsker du en gjennomgang/opplæring er vi behjelpelig med dette.


Vi har også mange andre produkter til utleie, enten det er snakk om lift, maskiner eller verktøy. Vi har et stort utvalg tilgjengelig.


Har du noen spørsmål eller ønsker du et tilbud på et slikt stillas? Ta kontakt for en hyggelig prat. Vi leverer stillas i Vestfold, Telemark og Agder.

Comments


bottom of page