top of page

Ny lift - 18 meter arbeidshøyde med batteri og 230 volt

DINO 180XTB II er et av våre nyeste tilskudd og en lift som kommer til å bli hyppig brukt i tiden fremover. Dette er en supergod lift som er enkel å håndtere og som passer godt for både proffe og privatpersoner.
God kvalitet og lave priser kan passe sammen!

Vi mener at god kvalitet og lavepriser passer sammen og denne liften er nok et bevis på det. Ønsker å leie en god lift til en lav pris? Ta kontakt så får du et uforpliktende tilbud.


Du kan enten hente liften selv eller få den levert hjem til deg. Har du behov for en opplæring vil vi gi deg all nødvendig informasjon.


En lift som dekker de fleste behov

Denne liften er enkel å transportere og den er klar til bruk i løpet av få minutter når den skal tas i bruk. Med 18 meter arbeidshøyde og en rekkevidde på over 11 meter vil den dekke behovet til de fleste. Enten det er snakk om en husvegg som skal males eller restaureres, et tak som skal fikses eller noe som skal fraktes opp i høyden, så er dette en lift som passer for ditt prosjekt.


Vi tilbyr utleie av lift på timesbasis, per dag eller over en lengre periode. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg og ditt prosjekt. Vi har også et stort utvalg andre lifter, se vårt utvalg her.
Om Dinolift

Dinolift er et finsk selskap som designer, produserer og selger høykvalitets lifter. Dette er lifter som lar deg jobbe høyt over bakken på en trygg og effektivt måte.


Liftene fra Dinolift er solgt til mer enn 40 land rundt om i verden og en av markedes ledende aktører. Ønsker du å leie en lift? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Produktbeskrivelse DINO 180XTB II

Arbeidshøyde 18,00 meter

Rekkevidde 11,20 meter

Plattform/Kurv kapasitet 215 kg

Trsp. Bredde 1,95 meter

Trsp. Lengde 6,70 meter

Trsp.Høyde 2,29 meter

DriftBatteri

Egenvekt 2 400 kg


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page